MİSYONUMUZ,

PERPA Ticaret Merkezi'ni "Global Dünya Ticaretinin" bir parçası haline getirmektir.

VİZYONUMUZ,

PERPA'da yapısal anlamda ulaştığımız büyüklüğü destekleyen modern yönetim sistemimizi günün gereklerine bağlı olarak geliştirmek, geleceği bugünden planlayarak oluşabileceğini düşündüğümüz problem ve belirsizliklere önceden tedbirler almak, PERPA'yı sosyal yönden kuvvetli ve yaşanabilir bir büyük dünya mekânı haline getirmektir.

PERPA, liderlik kalitesi oturmuş, yönetim kalitesi sürekli gelişen, insan kalitesi eğitimlerle geliştirilen, sistem kalitesi yeniliklerle artırılan, donanım kalitesini yatırımlarla yenileyen bir markaya dönüşmüştür.

PERPA gerçekleştirdiği bütün hizmetleri zamanında ve güvenilir bir şekilde yapabilecek bir organizasyon başarısına ulaşmıştır. 

PERPA çalışanlarının ve ziyaretçilerinin isteklerine uygun cevap verebilecek potansiyel yaratılmıştır. PERPA Kooperatifi ve B Blok Yönetimi, hizmet sunumu için kaliteli eleman istihdam etmektedir. Yapılan bütün faaliyetler ve çalışmalarda temel hedef PERPA'da yaşamanın bir ayrıcalık sayılacağı günlere ulaşmaktır.

PERPA çevresine yaptığı ekonomik katkıların yanı sıra kültürel ve sosyal bir merkez olarak anılacak ve toplumsal yaşamda yerini alacaktır.

PERPALI OLMAK DEMEK;

Modern, araştırmacı, çözümcü, hoşgörülü, güvenilir, kaliteli ve düzgün hizmet bilincini; ticaret ve yaşam kültürü olarak benimsemiş olmak demektir. PERPALI OLMAK, Türkiye’nin gurur duyacağı bir kimliğe dönüşecektir.