Sıhhi tesisat işleri (şebeke suyu tesisatlarının, hidrofor, su depoları ve pompa dairelerinin bakım ve onarımları vb.), ısıtma – soğutma tesisat işleri, kaynak işleri (demir kapı, pencere, korkuluk, ferforje ve bunun gibi imalatların kaynaklarını yapmak vb.), inşaat işleri (sıva, boya, fayans vb. tamiratı), asansör bakımı, bina içi aydınlatma bakımı, telefon hatları bakımı rutin olarak PERPA B Blok teknik servisi tarafından gerçekleştirilmektedir.
Ayrıca PERPA Ticaret Merkezi ortak alanlarıyla ilgili hizmetler de PERPA B Blok Teknik Servisi tarafından gerçekleştirilmektedir.
Teknik servis merkezimiz en iyi yaşam standardını sağlayabilmek amacı ile tüm sistemlerin aksamadan işletilmesi için çaba harcamaktadır. Tamir, bakım, onarım ve koruyucu bakımların zamanında ve eksiksiz yapılmasını sağlayan servisimiz başlıca; tesisat, çatı, boya, inşaat ve elektrik hizmetlerini en iyi şekilde gerçekleştirmektedir. Ayrıca profesyonel eğitimli kadrosu ile gelişmekte olan teknolojileri de hizmetlerinize sunmayı amaç edinmiştir. En büyük hedefi PERPA Ticaret Merkezi’ni görsel ve teknolojik açıdan her zaman yeni tutmaktır.