Perpa uygulamasını iphone ve android telefonlarınıza, tabletlerinize indirebilirsiniz.

IOS işletim sistemini kullanan iphone, ipad gibi akıllı cihazlarınızdaki app store’u açarak arama çubuğuna “Perpa” yazıp Perpa Ticaret Merkezi uygulamasını indirebilirsiniz.

Android’ler için ise play store’u açarak arama çubuğuna “Perpa” yazıp Perpa Ticaret Merkezi uygulamasını indirebilirsiniz.

Perpa uygulamasına ulaşmak için Perpa içerisine asılan “Perpa Artık Cepte” duvar afişlerini ve çeşitli restoranlara dağıtılan tepsi afişleri de kullanabilirsiniz. Bunun için afişlerin üzerinde bulunan QR kodları telefonunuza okutmanız yeterli.

Telefonunuzun QR kodları tanıyabilmesi için telefonunuzda bir QR kod okuyucu bulunması gerekli.

QR Kod okuyucuları app store ve play store’larda birçok farklı seçenekte sunuluyor.

Appstore ya da playstore arama çubuklarına “QR Kod” yazın ve beğendiğiniz bir “QR Kod Okuyucu” uygulamayı telefonunuza indirin.

Daha sonra IOS telefon sahibi iseniz afişlerimizde bulunan IOS yazısının altındaki QR kodunu, Android telefon sahibi iseniz android yazısının altındaki QR kodunu QR Kod okuyucuya okutun.

QR kod okuyucu, kodu okuduktan sonra çıkan ekrandan “url’ye git” yazısına ya da düğmesine dokunarak doğrudan “Perpa Ticaret Merkezi” telefon uygulamasını indirme ekranına ulaşabilirsiniz.

“Perpa Ticaret Merkezi” uygulamasını cep telefonunuza indirebilmeniz ve sağlıklı bir şekilde çalışabilmesi için telefonunuzun güncellemelerinin yapılmış olması gerekiyor.

Perpa Ticaret Merkezi cep telefonu uygulamasıyla Perpa içindeki firmalarımızı aratarak firmalarımızın bilgilerine ulaşabilirsiniz. Ayrıca Perpa’da hangi ürünü nerede bulabileceğiniz, Perpa’da yer alan sektörler ve o sektörlerde faaliyet gösteren firmalar, Perpa kat planları, Perpa yönetimi bölümleri ve iletişim bilgileri, Perpa’yla ilgili önemli bilgiler ve merak edilenler, ticaret merkezimizden güncel haberler de Perpa Ticaret Merkezi IOS ve Android uygulamasında yer alıyor.

Perpa cep telefonu uygulamasında ve Perpa Portalında yer vermek üzere firmalarımızın güncel bilgilerine ihtiyaç duymaktayız. Perpa Portalında ve uygulamasında yer alan firma bilgileriniz güncel değilse lütfen Perpa B Blok Bilgi İşlem Bölümüyle iletişime geçiniz.

Haberin videosu için:

http://www.perpa.tv/perpa-artik-cepte/