Perpa B Blok, sorumluluk alanı içerisinde bulunan avlu korkuluklarının yüksekliğini yeni iş güvenliği yasasında yer alan standartlara uygun hale getirecektir.

İş güvenliği açısından yükseklik tehlikesini ve boşlukları ortadan kaldırmak amacıyla avlu korkuluklarının tümü kademe kademe yenilenecektir. Yeni yapılacak korkuluklar güvenliğin yanı sıra estetik bir görünüme de sahip olacaktır.

Perpa B Blok teknik servisi tarafından ticaret merkezimize uygun olacak şekilde tasarımı yapılan korkuluklar 304 paslanmaz malzemeden ve 10 mm lamine camdan oluşmaktadır. Lamine cam, ufak darbelerle kırılmayacak ve kırılırsa da etrafa dağılmayacak bir malzemedir.

Perpa B Blok teknik servisinin yaptığı birçok farklı tasarım içerisinden karar kılınan korkuluklar, üstünden insanların atlayamayacağı yüksekliktedir. Trabzan kısmı cama yaklaşmayı engelleyecek bir eğimdedir. Alt kısım ise çeşitli malzemelerin yuvarlanarak aşağı düşmesini engellemek için kapalı tasarlandı.

Karar kılınan tasarımın Perpa B Blok sorumluluk alanına uygulanması için fiyat teklifi toplama aşamasına geçildi. Kısa süre içerisinde uygulamalar başlayacaktır.