PERPA'NIN DIŞ CEPHESİ NE RENK OLSUN? ANKETE KATIL SEN KARAR VER! ➤ https://forms.gle/TeRjgHxMCzfxuKG8A

HABERİN VİDEOSUNU SOSYAL MEDYAMIZDAN İZLE FACEBOOK X INSTAGRAM LINKEDIN

PERPA Temsilciler Üst Kurulu, Polisan iş birliğiyle PERPA dış cephesini yenilemek için hazır!

PERPA A ve B Blok Yönetimlerinin beraber sorumluluk alanı içerisinde bulunan PERPA dış cephesini boyamak için çalışmalar başlıyor.

PERPA Kooperatifi ve PERPA Ticaret Merkezi B Blok Yönetim Kurulu Üyesi Ercan KARAKURT'un katkılarıyla POLISAN ile reklam anlaşması yapıldı. Ücretsiz boya sağlandı.

PERPA Ticaret Merkezi B Blok Teknik servisi tarafından hazırlanan PERPA maketi farklı renk seçenekleriyle 8. kat ana avluya yerleştirildi. Maket renk seçiminize yardımcı olması için tasarlandı. 8. katta bulunan maket üzerinde renk seçeneklerini inceleyip PERPA'nın yeni renklerini gözünüzde canlandırabilirsiniz.

Maketin üzerinde bulunan QR Kodu telefonunuza okutarak renk seçenek anketine ulaşabilirsiniz.

PERPA Kooperatifi ve PERPA Ticaret Merkezi B Blok Başkanı Selçuk ÇELİK'in süreci anlattığı haberi incelemek için TIKLAYIN

Şimdi sıra Perpalılarda! Hangi renklerin PERPA'yı en iyi temsil edeceğine karar vermek için fikrinize ihtiyacımız var.

Aşağıda sunulan renk seçeneklerinden birini tercih ederek katkıda bulunabilirsiniz. PERPA'nın kurumsallığına ve prestijine uygun renkler Polisan'ın renk kartelasından özenle seçildi.

Anketimize katılarak PERPA'nın dış cephesinin yeni görünümünü siz belirleyin! En çok tercih edilen renkler, çoğunluğun beğenisine sunulacak. PERPA Ticaret Merkezi, modern yeni görünüm kazanacak. 

Anketimize katılmak için lütfen aşağıdaki renk seçeneklerinden birini seçin ➤

https://forms.gle/TeRjgHxMCzfxuKG8A

 

Yükleniyor…