PERPA e-şarj istasyonu hizmete açıldı. E-Şarj istasyonu PERPA Açık 2 otoparkında bulunuyor. Kurulumu ve test aşamasının ardından istasyon Perpalıların ve ziyaretçilerimizin kullanımına açıldı.

PERPA Kooperatifi ve PERPA Ticaret Merkezi B Blok Başkanı Selçuk ÇELİK, Başkan Yardımcısı Osman ARMAN, Gnel Müdürü Vehbi ÖZGÖZ, e-şarj istasyonunu teftiş etti.

Elektrikli araçların artmaya başladığı günümüzde PERPA gibi merkezi bir konumda e-şarj istasyonu olması büyük önem taşıyor. Yeşil enerjiye önem veren PERPA B Blok yönetimi doğayı koruma adına çalışmalarına bir yenisini eklemiş oldu. E-şarj istasyonu aynı zamanda PERPA B Blok yönetiminin gelir artırıcı çalışmasıdır.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İMAMOĞLU da PERPA ziyareti sırasında açık otoparkta yer alan e-şarj istasyonunu gezmiş ve beğenisini dile getirmişti.

İBB Başkanı Ekrem İMAMOĞLU PERPA ziyareti için TIKLA

PERPA B BLOK'TA YEŞİL ENERJİ DÖNÜŞÜMÜ 

PERPA Ticaret Merkezi B Blok Yönetimi, yüzde yüz yeşil enerji kullanmaktadır! Ayrıntılar için TIKLA

PERPA enerji verimliliği projesi kapsamında yönetimin elektriği terasa yerleştirilen enerji panellerinden karşılanıyor. Haberi incelemek için TIKLA

PERPA B Blok kapalı otoparklarına yerleştirilen fotoselli led aydınlatmalar sayesinde uygulama yapılan alanlarda %70 oranında tasarruf etmeye başladık. Haberi incelemek için TIKLA ve TIKLA

 PERPA Yönetimi, PERPA’nın kendi enerjisini üretebilmesi için araştırmalarını sürdürüyor.