Değerli PERPA Kooperatifi Üyelerimiz,
2021-2024 yılı için göstermiş olduğunuz teveccüh ile yönetim kurulu başkanı olarak seçilen Sayın Hacı DEMİR, geçirdiği bir rahatsızlık sebebiyle 30 Kasım 2023'te B Blok kat malikleri genel kurulumuzun yaklaşan tarihi nedeniyle Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sayın Mürsel CÖMERT'e Yönetim Kurulu Başkanlık  görevini devretmiştir.

20 Mart 2024 tarihinde gerçekleşen Yönetim Kurulu toplantısında yapılan demokratik seçimle, Sayın Selçuk ÇELİK Kooperatif Başkanlığına seçilmiştir.

Kooperatifimiz, her zaman olduğu gibi, siz değerli üyelerimizin desteğiyle ve katkılarıyla ilerlemeye devam etmektedir. Yeni başkanımız Sayın Selçuk ÇELİK liderliğinde, PERPA'yı daha da ileriye taşımak için büyük bir azim ve kararlılıkla çalışıyoruz.

Sayın Mürsel CÖMERT'e, kooperatifimize yaptığı katkılar için teşekkürlerimizi sunuyoruz. Sayın Selçuk ÇELİK'e ise yeni görevinde başarılar diliyoruz.

PERPA Kooperatifi olarak, siz değerli üyelerimizin her zaman yanında olmaya ve sizlere en iyi hizmeti sunmaya devam edeceğiz.

Güveniniz ve desteğiniz için teşekkür ederiz.

PERPA Kooperatifi Yönetim Kurulu

Selçuk ÇELİK Kimdir? TIKLAYINIZ