İBB Sanayi ve Ticaret Platformu, MODOKO'da bir araya geldi. Toplantıya İBB yetkilileri ve İstanbul’da yer alan ticaret merkezlerinin başkanları katıldı.

Toplantıda, Belbim Genel Müdürü Nihat NARİN, İBB’nin İstanbul Kart üzerinden yaptığı dijital dönüşüm hakkında bilgilendirme yaptı. İstanbul sanayisi ve ticaretinin geleceğin teknolojik ve ekonomik koşullarına uyumu, uluslararası arenada daha rekabetçi olabilmesi için dijital dönüşümün nasıl ele alınması gerektiği konuşuldu. İBB’nin dijital dönüşüm ile sağladığı tasarruflar ve yeni yaratılan kaynakların, sosyal belediyecilik anlayışı kapsamında gençlerimiz ve dar gelirli vatandaşlarımız ile nasıl paylaşıldığı üzerinde duruldu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstanbul Planlama Ajansı Sanayi ve Ticaret Platformu, İstanbul'da yer alan ticaret merkezlerinin başkanları ile toplantılar gerçekleştiriyor. Çalışma, İBB Başkanı Sayın Ekrem İMAMOĞLU'nun talimatıyla organize ediliyor.

İBB İPA'nın internet sitesine gitmek için TIKLAYINIZ

İBB’nin ticaret merkezleri ile düzenli yaptığı toplantılar İstanbul’da bulunan ticaret merkezlerinin kalkınması ve ihtiyaçlarının belirlenmesi için düzenleniyor. İlk iki toplantı İBB İstanbul Planlama Ajansı’nda gerçekleştikten sonra her toplantının başka bir ticaret merkezinde yapılmasına karar verildi. Bu kararın ardından düzenlenen ilk toplantı, şehrin göbeğinde “İstanbul’un 40. İlçesi” olarak anılan dev ticaret merkezi PERPA’da yapıldı.

İBB Sanayi ve Ticaret Platformu, PERPA toplantısı detaylarını incelemek için TIKLAYINIZ

İBB Sanayi ve Ticaret Platformu, PERPA'dan sonra MISIR Çarşısı, İSTOÇ, YEDPA, GİYİMKENT, İMES, İGTOT'ta bir araya geldi. Yeni toplantı MODOKO Başkanı Koray ÇALIŞKAN’nın ev sahipliğinde MODOKO'da gerçekleşti.

MODOKO'nun sitesine gitmek için TIKLAYINIZ

İBB Başkan Danışmanı Dr. Mehmet ÇAKILCIOĞLU, İBB Sanayi ve Ticaret Platformu Koordinatörü Nahit KARACA, İBB Sanayi ve Ticaret Platformu Uzmanı Burcu BAYDEMİR toplantıda yer aldı.

PERPA Ticaret Merkezi B Blok ve PERPA Yapı Kooperatifi Başkanı Mürsel CÖMERT, PERPA A Blok Başkanı Hasan SEZGİN, YEDPA Başkanı Salih Sami ATILGAN, İMES Başkanı Kemal AKAR, TEKSTİLKENT Başkanı Çetin ARI, GİYİMKENT Başkanı Muzaffer CEVİZLİ, MASKO Başkanı Mehmet MUTLU, İMÇ Başkanı Bilal KEÇOĞLU, KEYAP Başkanı Mehmet Nuri KURİŞ, MODESA Başkanı Ayhan SEKMAN, BEYLİKDÜZÜ 3. MATBAACILAR SİTESİ Yönetim Kurulu Üyesi Ali Rıza YILMAZ toplantıya katıldı.