Video haberi Facebook sayfamızda izlemek için TIKLAYINIZ Instagram sayfamızda izlemek için TIKLAYINIZ

PERPA 29 Ekim 100. Yıl Cumhuriyet Bayramı töreni 27 Ekim 2023 Cuma günü, 8. kat Atatürk Köşesinde gerçekleşti.

Perpalılar ellerinde bayraklarla marş yayını eşliğinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutlamak için tören alanında toplandı. 

PERPA Kooperatifi ve PERPA Ticaret Merkezi B Blok Başkanı Hacı DEMİR, PERPA A Blok Başkanı Hasan SEZGİN, PERPA A ve B Blok Yönetim Kurullarının Üyeleri ile Denetleme Kurullarının Üyeleri, Perpalı kurum ve kuruluşlar, PERPA A ve B Blok Yönetimlerinin çalışanları, PERPA esnafı ve aileleri kutlamaya katıldı. 

Tören PERPA TV Direktörü Anı SAĞKAN'ın açılış konuşmasıyla başladı.

Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu ve ilk cumhurbaşkanımız Başkomutan Gazi Mareşal Mustafa Kemal ATATÜRK, silah arkadaşları, şehitlerimiz ve gazilerimiz anısına Atatürk anıtına çelenk sunma töreni yapıldı. PERPA A Blok Yönetimi, PERPA Kooperatifi ve PERPA B Blok Yönetimi çelenk sunumu yaptı.

Çelenk sunan diğer kurum ve kuruluşlar Ziraat Bankası, İş Bankası, Vakıflar Bankası, Halk Bankası, Ekonomi Bankası, Akbank, Denizbank, Elektrik Mühendisleri Odası, Perpalı Sanayici ve İş İnsanları Derneği (PERSİAD), PERPA Genç İş İnsanları Platformu (PERGİP), PERPA Kültür Sanat ve Sosyal Dayanışma Derneği (PERKÜDER), PERPA Kartalları Beşiktaşlılar  İTO 64 No.lu Elektrik Ekipmanları Komitesi oldu.

Çelenk sunma töreninin ardından saygı duruşu gerçekleşti ve İstiklal Marşı okundu.

Tören, PERPA A Blok Başkanı Hasan SEZGİN’in günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla sona erdi.

PERPA Kooperatifi ve PERPA Ticaret Merkezi B Blok Başkanı Hacı DEMİR'in 29 Ekim 100. Yıl Cumhuriyet Bayramı kutlamasını izlemek için TIKLAYINIZ

Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlamaları kapsamında PERPA bayraklarla ve afişlerle donatıldı. Haberi okumak için TIKLAYINIZ