Kızılay Şişli Şubesi Başkanı Necip COŞKUN ve OTİAD (Osmanbey Tekstilci İş İnsanları Derneği) Yönetim Kurulu Üyesi Dilek AKSAK, PERPA Kooperatifi ve PERPA Ticaret Merkezi B Blok Başkanı Hacı DEMİR'i ziyaret etti.

17 Ekim 2023 Salı günü yapılması planlanan Şişli Kaymakamlığı Kızılay Kan Bağışı Rekor Denemesi ile ilgili koordinasyon toplantısı yapıldı.

Şişli Kaymakamlığı, 17 Ekim 2023 Salı günü Cevahir AVM önünde Türkiye’nin 100. yılında, 1923 ünite kan hedefiyle rekor denemesi etkinliği düzenliyor. Kan stoklarının çok azalması nedeniyle rekor denemesi büyük önem taşıyor.

PERPA Ticaret Merkezi de etkinliğe 200 ünite kan ile destek vermeyi hedefliyor.

Kan bağışı etkinliğine katılmak isteyen Perpalıların, 05412211340 numaralı hattımızı arayarak/whatsapp mesajı yazarak ad, soyadı ve iletişim bilgilerini bırakmasını rica ederiz. Organizasyon detayları ile ilgili size dönüş yapacağız. Şişli Kaymakamlığı ve Kızılay tarafından Perpalılara özel kan bağışı saati verilecektir. 17 Ekim'de PERPA'dan araçla, Cevahir AVM önündeki kan bağışı alanına gideceğiz. Sıra beklemeden kan bağışımızı yapacağız.
Kızılay Şişli Şubesi Başkanı Necip COŞKUN, Şişli Kaymakamlığı'nın kan bağışı rekor denemesine ilgileri ve katkılarından dolayı PERPA Kooperatifi ve PERPA Ticaret Merkezi B Blok Başkanı Hacı DEMİR'e hediye takdiminde bulundu. Hediye edilen mendil, 1961 yılında Şişli Kızılay Şubesinin bağış kampanyasında kullanılan mendilin orijinal örneğidir. Şişli Kızılay, bağışçıları için Cumhuriyetin 100. yılında "O Mendilin Hikayesi" adıyla öyküyü devam ettiriyor.