Vakıf Katılım PERPA Şubesi PERPA Ticaret Merkezi A Blok 8. Kat No: 922’de açıldı.

Vakıf Katılım yetkilileri, PERPA B Blok Yönetimini ziyaret ederek tanışma toplantısı gerçekleştirdi. Vakıf Katılım Avrupa 1. Bölge Müdürü Bilal BALKAN, PERPA Şubesi Müdürü Bahtiyar AYDOĞDU, Kurumsal Çözümler Yetkilileri Ali İmran ÇAKIROĞLU ve Salih ERBAŞ, PERPA Şubesi Kobi İşletme Portföy Yöneticisi Oğuz ÇOLAK, Genel Müdürlük Perakende Bankacılık Müdürlüğü Yetkilisi Sinan UYGUN toplantıda yer aldı. 

PERPA Kooperatifi ve PERPA Ticaret Merkezi B Blok Başkan Yardımcısı Osman ARMAN, Yönetim Kurulu Üyesi Harun AĞIRBAŞ, PERPA B Blok Genel Müdürü Vehbi ÖZGÖZ ve Muhasebe Müdürü Latif KALECİ Vakıf Katılım yetkililerini ağırladı.

Toplantıda PERPA Kooperatifi ve PERPA Ticaret Merkezi, Vakıf Katılım hakkında bilgi paylaşımı gerçekleşti. Yapılabilecek iş birlikleriyle ilgili konuşuldu.

Vakıf Katılım PERPA Şubesi açıldıktan sonra PERPA Kooperatifi ve PERPA Ticaret Merkezi B Blok Başkanı Hacı DEMİR'i ziyaret etmişti. Ziyareti incelemek için TIKLAYINIZ

Vakıf Katılım, yüzyıllardır kültürümüzün önemli bir parçası olarak günümüze gelen ve bugün ana kurucusu Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından yaşatılan “Vakıf Kültürü”nün önemli bir kurumu olarak faaliyetlerini sürdürmektedir.

Vakıf Katılım hakkında ayrıntılı bilgi almak için TIKLAYINIZ