HABERİN VİDEOSUNU SOSYAL MEDYAMIZDAN İZLE FACEBOOK INSTAGRAM X LINKEDIN

PERPA B Blok genel gider ve ısıtma soğutma aidat borçlarınızı internet sayfamız üzerinden kredi kartı ile online ödeyebilirsiniz.

Ödeme yapabilmek için internet sitemizde firma kaydınızın olması gereklidir.

PERPA portalına firma kaydınızı yaptıktan sonra firmanıza ait güvenli panelden ödemelerinizi yapabilirsiniz. www.perpa.com.tr'ye girdikten sonra aşağıdaki fotoğrafta göründüğü gibi sağ üst köşedeki GİRİŞ YAP butonuna tıklayın.

Tıkladığınızda açılan sağ üst köşedeki menüden PANEL butonuna tıklayınız.

Artık kendinize ait panele ulaştınız. Birden fazla dükkanınız varsa hepsine ait sorgulamayı aynı panel üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Panel üzerinden firmanıza, ürünlerinize ait pek çok işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Panelinizde "Genel Gider Aidat Bilgileri" ve "Isıtma/Soğutma Aidat Bilgileri" bölümü bulunuyor. İnternet sitemizde firmanızın paneline girdiğinizde, genel gider aidat ve ısıtma soğutma tüketim borç ekranlarından önceki dönem borçlarınızı, güncel borç tutarınızı, hesap hareketlerinizi, önceki dönemlere ait ödemelerinizi takip edebilirsiniz. Panelinizde yer alan bilgiler bilgilendirme amaçlıdır. Varsa geçmiş dönem borçlarınıza ait faiz tutarlarınız burada gösterilmemektedir. Ayrıntılı borç ve bakiye bilgileriniz için muhasebe departmanımızla iletişime geçebilirsiniz.

ÖDEME YAP butonuna tıklayarak kredi kartınızla online aidat ödemelerinizi aşağıdaki fotoğrafta göründüğü gibi gerçekleştirebilirsiniz.

İnternetten kredi kartı ile ödemenizi yaptıktan sonra işleminizin kabul onayını panelinizdeki ödeme geçmişinden sorgulamayı unutmayınız.

Önemli Hatırlatma!

Kredi kartı ile PERPA portalından online ödemeyi faizsiz güncel borcu olan üyelerimiz yapabilir. Uzun süreli faizli borç ödemeleriniz için lütfen PERPA B Blok muhasebe departmanını ziyaret ediniz.