Şişli Kaymakamımız Ahmet Gazi KAYA, Kahramanmaraş merkezli büyük deprem felaketinde depremzede vatandaşlarımız için yapılan deprem yardım çalışmalarına katkıları nedeniyle Perpalılara teşekkür plaketi takdim etti.

6 Şubat 2023 tarihinde gerçekleşen Kahramanmaraş merkezli büyük deprem felaketinde depremzede vatandaşlarımıza yardım etmek için Şişli Kaymakamlığı organizasyonlar gerçekleştirdi. Depremin ilk günlerinden itibaren Şişli’de yer alan kurum ve kuruluşlar Şişli Kaymakamlığı organizasyonu ile deprem yardım çalışmaları yaptılar. PERPA Ticaret Merkezi A ve B Blok Yönetimleri de Şişli Kaymakamımız Ahmet Gazi KAYA öncülüğünde Perpalılarla yardım çalışmaları yürüttü. Perpa Yönetimleri Perpalıların katkılarıyla depremin gerçekleştiği ilk günlerde acil ihtiyaçları içeren 5 tır malzemeyi hızla hazırlayıp Şişli Kaymakamlığı önderliğinde deprem bölgesine gönderdi.

Çalışma ayrıntıları için TIKLAYINIZ

Daha sonra İstanbul Valiliği, çadır kentlerde yaşamaya başlayan depremzede vatandaşlarımızın hayatlarını biraz olsun kolaylaştırabilmek için kardeş çadır projesini hayata geçirdi. Şişli Kaymakamlığı PERPA Ticaret Merkezi’ne Hatay Samandağ ilçesi Sutaşı’nda bulunan 79 çadırın, kardeş çadır olarak verilmesini uygun buldu. Sorumlu olduğumuz 79 çadırdaki 503 depremzede kardeşimiz yaşıyor. Şişli Kaymakamlığı’nın önderliğinde her çadır için özel hazırlanan paketler, Sutaşı çadır kentteki çadırlara teker teker teslim edildi.

Çalışma ayrıntıları için TIKLAYINIZ

Şişli Kaymakamımız Ahmet Gazi KAYA, deprem çalışmalarına katkıda bulunan kurum ve kuruluşlar, Şişli mahalle muhtarları, Şişli Kaymakamlığı çalışanlarına bir teşekkür kahvaltısı düzenledi.

Kahvaltıda deprem bölgesi için özveriyle çalışan ve yardımda bulunan davetlilere teşekkür eden Şişli Kaymakamı KAYA, teşekkür plaketleri takdim etti.

PERPA Kooperatifi ve PERPA Ticaret Merkezi B Blok Başkanı Hacı DEMİR, PERPA A Blok Başkanı Hasan SEZGİN, PERPA A Blok Genel Müdürü Serkan DÜZENLİ, PERPA B Blok Genel Müdürü Vehbi ÖZGÖZ, PERPA A ve B Blok Kat Malikleri Yönetimlerine ayrı ayrı teşekkür plaketi takdim edildi.