İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstanbul Planlama Ajansı Sanayi ve Ticaret Platformu, İstanbul'da yer alan ticaret merkezlerinin başkanları ile toplantılar gerçekleştiriyor. Çalışma, İBB Başkanı Sayın Ekrem İMAMOĞLU'nun talimatıyla organize ediliyor.

İBB İPA'nın internet sitesine gitmek için TIKLAYINIZ

İBB’nin ticaret merkezleri ile düzenli yaptığı toplantılar İstanbul’da bulunan ticaret merkezlerinin kalkınması ve ihtiyaçlarının belirlenmesi için düzenleniyor. İlk iki toplantı İBB İstanbul Planlama Ajansı’nda gerçekleştikten sonra her toplantının başka bir ticaret merkezinde yapılmasına karar verildi. Bu kararın ardından düzenlenen ilk toplantı, şehrin göbeğinde “İstanbul’un 40. İlçesi” olarak anılan dev ticaret merkezi PERPA’da yapıldı.

İBB Sanayi ve Ticaret Platformu, PERPA toplantısı detaylarını incelemek için TIKLAYINIZ

İBB Sanayi ve Ticaret Platformu, PERPA'dan sonra MISIR Çarşısı, İSTOÇ, YEDPA, GİYİMKENT’te bir araya geldi. Yeni toplantı İMES Başkanı Kemal AKAR’ın ev sahipliğinde İMES’te (İstanbul Madeni Eşya Sanatkârları Sanayi Sitesi) gerçekleşti.

İMES’te gerçekleşen toplantı İBB Genel Sekreter Yardımcısı Pelin ALPKÖKİN’in katılımlarıyla gerçekleşti.

İBB Başkan Danışmanı Dr. Mehmet ÇAKILCIOĞLU, CHP Beylikdüzü Belediyesi Başkan Yardımcısı ve İBB Meclis Üyesi Nuri ASLAN, İBB Sanayi ve Ticaret Platformu Koordinatörü Nahit KARACA, PERPA Ticaret Merkezi B Blok ve PERPA Yapı Kooperatifi Başkanı Hacı DEMİR, PERPA A Blok Başkanı Hasan SEZGİN, AYTOP Başkanı Harun ÇOBANOĞLU, MODESA Başkanı Ayhan SEKMAN, Tekstilkent Başkanı Çetin ARI, İSTOÇ Başkanı Ahmet KOÇ, MODOKO Başkanı Koray ÇALIŞKAN, KADOSAN Başkanı Erdal BOYACI, İMÇ Başkanı Bilal KEÇOĞLU, İGTOT Başkanı Mustafa KARLI, KEYAP Başkanı Mehmet Nuri KURİŞ, GİYİMKENT Başkanı Muzaffer CEVİZLİ, MISIR Çarşısı Başkanı Ömer BAŞIBÜYÜK, YEDPA Başkanı Salih ATILGAN, Beylükdüzü 3. Matbaacılar Sitesi Yönetim Kurulu Üyeleri Can GÖKSEVEN ve Ali Rıza YILMAZ, İBB İnşaat Yüksek Mühendisi Uğur ÇELİK İMES’te bir araya geldi.

İBB Sanayi ve Ticaret Platformu’nun İMES toplantısında raylı sistemler ve metro hatları konuşuldu. İBB’nin sürmekte olan projeleri ve gerçekleştirmeyi planladığı çalışmalarla ilgili bilgi verildi.