Haber videosunu izlemek için TIKLAYINIZ

İstanbul Ticaret Odası 64 No’lu Elektrik Ekipmanları Komitesi, PERPA Kooperatifi ve PERPA Ticaret Merkezi B Blok Başkanı Hacı DEMİR’i ziyaret etti.

İTO 64 No’lu Elektrik Ekipmanları Komite Başkanı Gülüşah UÇAR, Başkan Yardımcısı Egemen KILIÇ, Komite ve Meclis Üyeleri Nazım ERDEMİR ile Abdullah AYGÜN ziyarette yer aldı.

Başkan Hacı DEMİR, İTO seçimlerini kazanan Perpalıların başarısından büyük mutluluk duyduğunu belirtti. “İstanbul Ticaret Odası’nda Perpalıların sayısının artmasından büyük memnuniyet duyuyoruz. Sayımızın artması PERPA’nın İTO’da temsilini güçlendiriyor. Biz PERPA Ticaret Merkezi B Blok Yönetimi olarak Perpalıların İTO seçiminde muvaffak olabilmesi için elimizden gelen bütün yardımı ve desteği sağladık. Elektrik sektörü de PERPA’nın ana sektörlerinden birisidir. Hırdavat, muhasebe ve diğer birçok sektörde Perpalılar İTO’da yer aldı. Bu nedenle büyük mutluluk duyuyoruz” dedi.

İTO 64 No’lu Elektrik Ekipmanları Komitesi Başkanı Gülüşah UÇAR ve Komite Üyeleri “Biz Perpalı olarak İstanbul Ticaret Odası’nda yer almaktan gururluyuz. Seçim sürecindeki desteklerinden ötürü PERPA A ve B Blok Başkanlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Biz sektörümüzün sorunlarının çözümleri için bütün gücümüzle çalışacağız. Bize oy versin vermesin sektörümüzün bütün bileşenlerinin fikirlerini bizimle paylaşmasını arzu ediyoruz. İş birliği yapmayı, beraber çalışmayı istiyoruz. Amacımız sektörümüzü büyütmek, daha iyi yerlere getirmek” dediler.