Haberin videosunu izlemek için TIKLAYINIZ

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, çevre yollarına PERPA yönlendirme tabelaları yerleştirdi. PERPA’ya gelen ziyaretçilerimiz PERPA’yı artık daha rahat bulacak. İBB, Mecidiyeköy, Okmeydanı ve Kasımpaşa yönünden Perpa'ya gelen araçların yolu daha kolay bulabilmesi için yönlendirme tabelaları astı. Çalışma PERPA Temsilciler Üst Kurulu’nun İstanbul Büyükşehir Belediyesinden talebi doğrultusunda gerçekleştirildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstanbul Planlama Ajansı İş Dünyası Koordinasyon Birimi, İstanbul’da bulunan ticaret merkezlerinin kalkınması ve ihtiyaçlarının belirlenmesi için ticaret merkezleri ile düzenli toplantılar gerçekleştiriyor. Çalışma, İBB Başkanı Sayın Ekrem İMAMOĞLU'nun talimatıyla organize ediliyor.

Bu doğrultuda 27 Mayıs 2022’de İBB Başkan Danışmanı Dr. Mehmet ÇAKILCIOĞLU, CHP Beylikdüzü ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Nuri ASLAN ve İstanbul’da bulunan ticaret merkezlerinin başkanları PERPA Ticaret Merkezi’nde bir araya geldi. Haber detayı için TIKLAYINIZ

PERPA Temsilciler Üst Kurulunun talimatı ile PERPA’nın ihtiyaçlarını içeren bir kitapçık hazırlandı. Toplantıda, İBB yetkililerine takdim etti.

PERPA’ya büyük önem veren ve PERPA’nın ihtiyaçlarıyla yakından ilgilenen Sayın İBB Başkan Danışmanı Dr. Mehmet ÇAKILCIOĞLU kitapçığımızı inceledi ve gerekenin yapılacağını söyledi.

İlk olarak ihtiyaç listemizde yer alan Piyalepaşa Bulvarı Bayraklı alanımızın temizlenip yeşillendirilmesi konusu çözümlendi. Alan temizlendi ve güllerle donatıldı. Haber detayı için TIKLAYINIZ

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yetkilileri yönetimimizi arayarak ihtiyaç listemizde yer alan “çevre yollarına PERPA tabelaları asma” talebimizi değerlendireceklerini, konuyla ilgili iş birliği yapmak istediklerini belirttiler. Aşağıda hazırladığımız kitapçıkta yer alan konuyla ilgili madde yer almaktadır.

PERPA Ticaret Merkezi Yönetimi ve İBB yetkilileri çevre yollarında saha çalışması yaptı. PERPA tabelalarının nerelere asılacağına karar verdiler.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi PERPA’ya gelen ziyaretçilerimizin yolu daha rahat bulabilmeleri için tabelalarımızın asım işlemlerini tamamladı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ekrem İMAMOĞLU'na, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Mehmet ÇAKILCIOĞLU'na, Başkan Danışman Asistanı Deniz MAZICIOĞLU’na ve İstanbul Büyükşehir Belediyesine çalışma için teşekkür ederiz.

ASILAN YÖNLENDİRME TABELALARININ YERLERİ

Piyalepaşa’dan Geliş Kavşağı, Opet Yönü

E5 Haliçten Geliş, Okmeydanı Sapağı

Çağlayan Adliye Önü

E5 Çağlayan’dan Geliş, Okmeydanı Sapağı

Sadabat Köprüsünden Geliş, Okmeydanı Köprüsüne Doğru Gidiş