PERPA A ve B Blok Yönetimleri, İSMMMO Şişli Temsilciliği, LUCA, İşNet e-dönüşüm hizmetleri kapsamında işbirliği yaptı. Firmalarımızın bu konudaki sorularını cevaplayabilmek için bir etkinlik düzenledi.

İşNet ve Luca yetkilileri 1 Temmuz 2022 Cuma günü 09:00-17:00 saatleri arasında, PERPA Ticaret Merkezi B Blok Mithat Yümlü Toplantı Salonunda (Kat:13 No:2278) mükelleflerin sorularını cevaplamak için hazır bulundu.

2020 ve 2021’de brüt satış hasılatı 1 milyon TL’yi aşan mükellefler, 1 Temmuz 2022 itibarıyla e-Fatura’ya geçti. 2022 veya müteakip hesap dönemleri için brüt satış hasılatı 500 bin TL ve üzeri olarak belirlenirken, bu gruptaki mükelleflerin geçişi için son tarih 1 Temmuz 2023 oldu.

Ayrıntılar için TIKLAYINIZ

1 Temmuz itibariyle yeni sisteme geçen firmalarımızın bu konudaki sorularını cevaplayabilmek için PERPA'da bir soru-cevap etkinliği düzenlendi.   

Etkinlikte PERPA TV'ye konuşan İSMMMO Şişli Temsilcisi Aykut ÖZTÜRK kendilerine en çok yöneltilen sorunun ”fatura nasıl keseceğiz?” olduğunu söyledi.

Luca Marmara Bölge Sorumlusu Derya UYANIK, mali mühür ve e-imzadan başlayarak sürecin sonuna kadar bütün aşamalarda mükelleflere yardımcı olmaya çalıştıklarını belirtti. 

PERPA Ticaret Merkezi B Blok ve PERPA Kooperatifi Başkanı Hacı DEMİR etkinliği ziyaret ederek İSMMMO Şişli Temsilciliği, LUCA, İşNet yetkililerine çalışma için teşekkür etti.