Haber videosu için TIKLAYIN

İstanbul Ticaret Odası 61 No'lu Teknik Hırdavat Komitesi 11 Aralık 2021 Cumartesi günü Cemile Sultan Korusunda kahvaltılı çalışma toplantısı düzenledi.

Toplantıda, pandemi nedeniyle yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri konuşuldu.

PERPA Kooperatifi ve PERPA Ticaret Merkezi B Blok Yönetim Kurulu Başkanı, İTO Meclis Üyesi Hacı Demir, davetli olarak toplantıda yer aldı.

PERPA Kooperatifi'ni kuran ve PERPA Ticaret Merkezi'ni hayata geçiren ana sektörün hırdavat sektörü olması nedeniyle PERPA Ticaret Merkezi hırdavatçılar için önem arz ediyor. İTO Teknik Hırdavat Komitesinde de çok sayıda Perpalı firma var.

İTO 61 No'lu Teknik Hırdavat Komite Üyeleri arasında PERPA Kooperatifi ve PERPA B Blok Yönetim Kurulu Üyesi Harun Ağırbaş yer alıyor.

PERPA Kooperatifi ve PERPA B Blok Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Osman Arman, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Saim Yıldırım ve Abdullah İpekli de toplantıya katıldı.

İTO 61 No.lu Teknik Hırdavat Meslek Komitesi Başkanı Ahmet Sabri Altunel, Komite Üyesi ve Meclis Üyesi Dursun Topçu, HISİAD (Hırdavat Sanayici ve İş Adamları Derneği) Başkanı ve İTO Teknik Hırdavat Komite Üyesi, Meclis Üyesi Çetin Tecdelioğlu, PERPA Kooperatifi Başkanı, İTO 19 No'lu Mali Müşavirler Meslek Komitesi Üyesi, Meclis Üyesi Hacı Demir toplantıda konuşma yaptılar.

İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Arif Yavuz pandemi dönemi ve sonrasında hırdavat sektörü, Türkiye ve Dünya ekonomisi üzerine bir sunum gerçekleştirdi.