PERPA B Blok Yönetimi geçen haftadan oluşturduğu karla mücadele planı çerçevesinde 15 Şubat 2021 Pazartesi sabah 05:30 itibari ile PERPA Ticaret Merkezi’ni kardan temizleme çalışmalarına başladı.
PERPA’ya gelecek olan Perpalılara ve ziyaretçilerimize rahatlık sağlamak amacıyla Açık 1, Açık 2, Açık 3 otoparkları, Yükleme 1, Yükleme 2, Memorial Hastanesi tarafı giriş ve çıkışları kepçe ile kardan temizlendi. Kepçenin arkasından takip eden kamyonet ile tuzlama çalışması yapılarak buzlanma engellendi. 
8. kat ana giriş, yan köprü girişi ve bahçe kardan temizlendi. 2. kat, 5. kat ana giriş ve PERPA çevresindeki bütün kaldırımlar kürekle kardan temizlendi ve tuzlandı.
Viyadük 4., 7. 10. Kat araç çıkışları kardan temizlendi. Girişler ise PERPA A Blok Yönetimi tarafından temizlendi.
PERPA kapalı otoparkına gelen araçların üzerlerindeki karlar temizlendi. Araçların üzerindeki karlar otoparkta eriyip alt katlardaki dükkanlara zarar vermesin diye bu önlem alındı.
PERPA Kooperatifi ve PERPA B Blok Başkanı Hacı Demir, PERPA B Blok Genel Müdürü Vehbi Özgöz ve Teknik Müdürü Burak Altop PERPA çevresinde incelemelerde bulunarak kar çalışmalarını denetlediler.
Kar temizleme çalışmaları gün boyunca devam edecek.