PERPA B Blok yükleme 2 alanı yan girişinin eğik camlar ve kubbesi, iş güvenliğine ve kalite standartlarına uygun biçimde yenilenmeye devam ediliyor. 
4 + 4 dağılmaz lamine cam montaj işlemleri tamamlandı. İç ve dış cephe camların temizliği yapıldı. Mevcut ana kapının tadilatları yapılıyor ve camları yenileniyor. İç ve dış cephe duvar ve profillerin boya işlemleri ve tadilatları bitti. Kapının bulunduğu iç alana havanın güzelleştiği bahar aylarında tasarım çalışması yapılacak. Demir profil ve kolon arasında bulunan bölgenin tamirat ve köpük ile kapama işlemleri bitti. Bu işlemler sayesinde binamızda bu noktalardan artık ısı kaybı olmayacak. Temiz bir görünüm elde edebilmek için profillerin dayandığı kolonlarda bulunan sıva çatlaklarının tadilat işlemleri tamamlandı. Doğrama ile duvar geçişindeki boşluğun görsel açıdan daha temiz görünmesi için bu bölüme galvaniz sac montaj işlemleri yapıldı. Demir doğramalar antrasit gri renge boyandı. Cam temizliği ve diğer müdahaleler için cephenin 3 tarafında çalışabilecek şekilde elektrik motorlu sepetli asma iskele montajı yapıldı. Asma iskelenin asılı bulunduğu dış cephe kedi yoluna ve yapılan diğer kedi yollarına 5 cm X 3 cm ızgara yerleştirilecek. Güneş ışığının alt katlara rahat ulaşabilmesi için zeminin ızgara olması tercih edildi. 
Avlu içerisindeki sıcak ve soğuk hava fancoil boruları, genişletilmiş sac statik boyalı malzeme ile kapatılarak güzel bir görünüm veriliyor. Kaplama işlemleri devam ediyor.  Korkuluk demirleri iş güvenliğine uygun şekilde yeniden dizayn edilecek.

http://www.perpa.tv/perpa-b-blok-yukleme-2-alani-ic-ve-dis-cephe-boyama-islemleri-tamamlandi/