Pandemi döneminde İçişleri Bakanlığı Genelgesi'ne göre cami ve mescitlerde boşluk bırakarak namaz kılmak gerektiği için, PERPA Mescidi Cuma günleri cemaatimize küçük gelmektedir. 

Cuma Namazında PERPA cemaati mescidin dışına taşmaktadır. Eski ses sistemi bütün cemaate sesi duyurabilmek için fazla yükleme yapıldığından çöktüğü için PERPA Üst Kurul Yönetimi mescidimizin ses sistemine 53 Bin TL bütçe ayırarak bütün ses sistemini yeniledi. 

Mescit içine ve cemaatin Cuma Namazı için saf tuttuğu 13. katın içlerine kadar yeni hoparlörler takıldı. Yeni mikser, yeni yaka ve el mikrofonları alındı. Yeni sistemin kablolaması yapıldı. 

Değerli Perpalılar, 

Sağlık Bakanlığı tarafından belirlenen kurallar çerçevesinde ön saflar doldurulmadan PERPA içlerine doğru saf tutulmaktadır. Ses sistemimiz yeni de olsa, çok uzak mesafede, hoparlörlerin uzağında saf tutulduğunda Hocamızı duymak zorlaşmaktadır. Lütfen belirlenen kurallar dahilinde ön safları doldurmadan arka saflara geçmeyelim.

PERPA Mescidinin bütün ihtiyaçları PERPA Temsilciler Üst Kurulu tarafından karşılanmaktadır. Su, temizlik, ısıtma, soğutma, dezenfekte, boya ve halıların yenilenmesi her zaman Üst Kurulumuz tarafından karşılanmaktadır. Mescidimize bütçe ayrılmadığı söylentileri asılsızdır.

http://www.perpa.tv/perpa-mescidi-ses-sistemi-ve-abdesthanenin-kombisi-yenilendi/