PERPA B Blok Yönetiminin temizlik işlerini yapan Akademi Temizlik ekibi ve bahçe bakım işlerini yapan Orkide Çiçek Hizmetleri PERPA Ticaret Merkezi bahçesinin tamamını temizledi.

Orkide Çiçek Hizmetleri PERPA Ticaret Merkezi’ni çevreleyen bütün yeşil alanın çim ve ot kesimlerini, ağaç ve bitkilerimizin bakım, temizlik, budama işlemlerini yaptı. Ardından Akademi Temizlik ekibi bahçenin tamamında yerlere atılmış olan çöpleri temizleyerek bahçemizi güzelleştirdiler.

Orkide Çiçek Hizmetleri yazın 3 personelle, kışın da 2 personelle olmak üzere bahçemizin ot kesimlerini ve bitki bakımlarını düzenli olarak yapmaktadır.

Değerli Perpalılar, PERPA çevresindeki tek yeşil alan PERPA bahçesi olduğu için PERPA yakınındaki mahallelerde yaşayan çocuklarımız yeşil alanımıza gelip oyun oynamakta, akşamları aileler serinlemek için gelmektedir. Lütfen Perpa'mızı ve bahçemizi temiz tutalım. Çöplerimizi çöp kutularına atalım. Plastik, cam vb malzemeleri geri dönüşüm kutularına atalım. Duyarlılığınız için teşekkür ederiz.

http://www.perpa.tv/perpa-bahcesi-temizlendi/