PERPA B Blok Yönetimi Koronavirüs Covid 19 salgını döneminde PERPA Ticaret Merkezi’ni salgından korumak ve PERPA’yı hijyenik tutmak için özen ve dikkatle çalışmalarını sürdürüyor.

PERPA B Blok teknik servisi, randevu alarak dükkanlarının dezenfekte edilmesini isteyen PERPA B Blok firmalarının hepsini dezenfeksiyon ULV makinesi ile dezenfekte ediyor. Firmalar dezenfekte işlemini düzenli olarak tekrarlatabiliyor. 21 Nisan 2020 – 4 Haziran 2020 tarihleri arasında PERPA B Blok teknik servisi 748 dükkanı dezenfekte etti. Nisan ayında bir gün içerisinde dükkan içi dezenfekte sayısı 152’ye ulaştı.

PERPA B Blok yönetimi geliştirdiği dezenfektan arabası ile PERPA Ticaret Merkezi’nin tamamını her gece dezenfekte etmeye devam ediyor.

Kullanım yoğunluğu çok yüksek olan asansörler, tuvaletler ve merdivenler en çok özen gösterilmesi gereken yerlerdir. PERPA B Blok yönetimi sorumluluk alanı içerisinde bulunan asansör, tuvalet ve merdivenleri dikkatli çalışmasıyla hijyenik tutuyor.

PERPA B Blok bünyesindeki 12 adet asansör ve 6 adet yük asansörü her gün 4 kere temizlenip nanomik antibakteriyel sağlık kalkanı ile dezenfekte ediliyor.

PERPA B Blok’ta bulunan 12 yürüyen merdiven ve yürüyen merdivenlerin bantları her gün 4 kere temizlenip dezenfeksiyon ULV makinesi ile dezenfekte ediliyor.

PERPA B Blok’ta bulunan 15 adet tuvaletin tamamı her gün 4 kere temizlenip dezenfekte ediliyor.

Değerli Perpalılar, hizmetlerimizin aksamadan yürütülebilmesi aidatlarınızın düzenli ödemesiyle mümkündür. Aidatlarınızı geciktirmeden ödemenizi rica ederiz. Duyarlılığınız için teşekkür eder, sağlıklı, hayırlı işler dileriz. 

http://www.perpa.tv/perpa-b-blok-gunluk-temizlik-ve-dezenfekte-calismalari/