Giriş Yap

SMS

Mx Bilişim, Bilgisayar Telefon ve Tablet Servisi

Perpa Bilgisayar Servisi, İstanbul’un kalbinde bulunan Perpa Ticaret Merkezi’nde uzun yıllardır müşterilere kusursuz hizmet sunmaktadır. Destek verdiğimiz markalar şunlardır;

Perpa Macbook Servisi, Perpa Asus Servisi , Perpa Acer Servisi , Perpa Msi Servisi, Perpa Packardbell Servisi, Perpa Samsung Servisi, Perpa Sony Servisi , Perpa Toshiba Servisi, Perpa Exper Servisi, Perpa Casper Servisi, Perpa Lenovo Servisi, Perpa Dell Servisi, Perpa Hp Servisi, Perpa Grundig Servisi, Perpa Fujitsu Servisi, Perpa Monster Servisi, Perpa Huawei Servisi, Perpa Surface Servisi

Perpa Bilgisayar Servisi: Profesyonel Tamir, Bakım ve Onarım Hizmetleri

  Perpa Bilgisayar Servisi, İstanbul’un kalbinde bulunan Perpa Ticaret Merkezi’nde uzun yıllardır müşterilere kusursuz hizmet sunmaktadır. Bilgisayarlarınızda yaşadığınız her türlü sorun için tek durak noktanız olan firmamız, uzman ekibi ve geniş hizmet yelpazesiyle bütün markalara tamir, bakım ve onarım hizmetleri sunmaktadır.

Profesyonel Kadromuzla Hizmetinizdeyiz

   Perpa Bilgisayar Servisi olarak, müşterilerimizin memnuniyetini en üst seviyede tutmayı ilke edinmiş bir ekibiz. Uzman teknisyenlerimiz, her marka ve model bilgisayarınızı en iyi şekilde tamir etmek için donanımlı ve eğitimli bir şekilde hizmet vermektedir. Sorun ne olursa olsun, sizin için en uygun çözümü sağlamak için buradayız.

    Laptop servisi firmamızın laptop cihazlar için vermiş olduğu hizmetler şunlardır;

  • Laptop bilgisayar ana kart değişimi ve tamiri, ekran değişimi ve tamiri, batarya değişimi ve tamiri, Klavye değişimi ve tamiri, Şar aleti değişimi ve tamiri, Ekran kartı değişimi ve tamiri, Şarj, usb, kulaklık, CD vb. soket değişimi ve tamiri, SSD, HDD değişimi. Ve diğer tüm donanımsal ve yazılımsal sorunlar için hizmet veriyoruz.

Geniş Hizmet Yelpazesi

   Perpa Bilgisayar Servisi olarak, her türlü bilgisayar sorununa çözüm sunmak için geniş bir hizmet yelpazesi sunmaktayız. Bu hizmetler arasında:

  • Donanım ve yazılım sorunlarının giderilmesi
  • Virüs ve kötü amaçlı yazılım temizliği
  • Veri kurtarma ve yedekleme hizmetleri
  • Ağ kurulumu ve sorun giderme
  • Bilgisayar yükseltme ve güncelleme işlemleri
  • Teknik danışmanlık ve destek hizmetleri

       gibi birçok hizmet bulunmaktadır. Markanız ne olursa olsun, bilgisayarınızı güvenle bize teslim edebilirsiniz.

Hedeflenen Markalar

     Perpa Bilgisayar Servisi olarak, bütün markalara tamir, bakım ve onarım hizmeti sunmaktayız. Bazı popüler markalar arasında:

  • Apple: İMac, MacBook, MacBook Pro, MacBook Air gibi ürünleriniz için tamir, bakım ve onarım hizmetleri sunuyoruz.
  • Dell: Latitude, Inspiron, XPS gibi Dell marka bilgisayarlarınızın her türlü sorununu çözmek için buradayız.
  • HP: HP Pavilion, HP Envy, HP EliteBook gibi modeller için geniş kapsamlı hizmetler sunmaktayız.
  • Lenovo: ThinkPad, IdeaPad, Yoga gibi Lenovo marka cihazlarınızın tamiri ve bakımı konusunda uzmanız.
  • Asus: ZenBook, VivoBook, ROG gibi Asus ürünleri için tam kapsamlı hizmetler sunmaktayız.
  • Samsung: Np, N, R, S, gibi Samsung ürünleri için tam kapsamlı hizmetler sunmaktayız.

   Bu markaların yanı sıra, Acer, Toshiba, MSI, Acer, Packardbell, AlienwareArcelik, Beko, Benq, Casper, Compaq, Crea, Fujitsu, Hometech, Lg, Monster, Microsoft, Nec, Vestel,  gibi birçok markaya da hizmet vermekteyiz. Bilgisayarınız hangi marka olursa olsun, Perpa Bilgisayar Servisi güvencesiyle sorunsuz bir şekilde tamir edilir.

    Bilgisayarlar içerisinde bulunan sistem yazılımları bilgisayarların çalışmasını ve donanımların birbiri ile iletişimini kurdurarak çalıştırır. Örneğin bilgisayar faresi bilgisayarın donanımıdır. Ancak farenin çalışması sistem yazılımıdır. Aynı zamanda sistem yazılımları BİOS, İşletim sistemi ve sürücüler olarak üçe ayrılır. BİOS; Ana karta bağlı olan bir çiptir. Küçük bir çip olsa da bilgisayarın olmazsa olmazıdır. Çünkü bilgisayarı çalıştıran ana etkenlerden biri de BİOS çipidir. Örneğin bilgisayarı fabrika ayarlarına göndermede BİOS yardımcı olur. Öncesinden bilgisayar için belirli bir sistem BİOS içerisine yüklenir. BİOS içerisinden; sistemde ne kadar ram olduğuna, bulunan tüm ramların düzgün çalışıp çalışmadığına bakabilirsiniz. Ayrıca saklama birimlerini, işletim sistemi bilgilerini ve birçok bilgiye BİOS menüsünden ulaşım sağlanabilir. Bilgisayarların çalışmasını sağlayan etkenlerden biri olan BİOS’ta zaman zaman bazı sorunlar ortaya çıkabiliyor. Bilgisayarlar yazılımsal sorunlar yaşandığı zaman BİOS ekranı verebilir veya bilgisayarlarda ki sorunların çözümü için BİOS ekranı açılarak gerekli düzeltmeler yapılabilir. Bu gibi sorunlarda bilgisayar servis hizmeti alabilirsiniz.

    Perpa Bilgisayar Servisi olarak, müşterilerimizin memnuniyetini her şeyin önünde tutuyoruz. Uzman ekibimiz, geniş hizmet yelpazemiz ve hedeflenen markalarımızla, bilgisayarlarınızın sorunlarını çözmek için buradayız. İstanbul’un her yerinden bize ulaşabilir ve bilgisayarlarınızı güvenle teslim edebilirsiniz. Size en iyi hizmeti sunmak için sabırsızlanıyoruz!

Sektörler

BİLGİ TEKNOLOJİLERİ

  • Bilgisayar ve bilgisayar çevre birimleri imalatı
  • Bilgisayar, yazılım, elektronik ve telekomünikasyon donanımlarının ve diğer büro ekipmanlarının bir ücret veya sözleşmeye dayalı olarak toptan satışını yapan aracılar
  • Bilgisayar, bilgisayar çevre birimleri ve yazılımlarının toptan ticareti (bilgisayar donanımları, pos cihazları, ATM cihazları vb. dahil)
  • Bilgisayar danışmanlık faaliyetleri (donanım gereksinimleri gibi donanımla ilgili bilişim konularında uzman görüşü sağlanması, bilgisayar gereksinimlerinin belirlenmesi, bilgisayar sistemlerinin planlanması ve tasarlanması vb.)

TELEKOMÜNİKASYON

  • İletişim araç ve gereçlerinin onarımı (kablosuz telefonlar, telsizler, cep telefonları, çağrı cihazları, ticari kameralar vb.)
Telefon : 05467390670
Blok : B
Hat
SARI AVLU
Kat : 11
Dükkan No : 1998
Giriş Katı : 11
Adres Kodu : 2005353244
E-Posta : fratatesoglu96@gmail.com
Mesaj Gönder Kat Planı
176 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 29.03.2024

Mesaj Gonder