Giriş Yap

SMS

EURO PROTECTİON İSTANBUL İŞ GÜVENLİĞİ TİC. LTD. ŞTİ.

EURO PROTECTION – EP, 1953 yılında kurulmuştur. Bugün, 20 milyon çift eldiven ve 900’den fazla iş güvenliği malzemeleri farklı ülkelerde üretilmektedir. Yıllar içinde edinilen bu deneyimle, profesyonel ve kalifiye Distribütörleri aracılıyla EP dünya markası olmuştur.

Euro Protection, iş güvenliği ürünleri ve teknolojileri alanında dünya çapında faaliyet gösteren bir firmadır. Türkiye Temsilciliği olarak Euro Protection’ın tüm ürünlerini Türkiye’de satışa sunmaktayız. İş güvenliği alanında Avrupa standartlarını Türkiye’ye taşıma hedefinde olan firmamız ürün kalitesi ve standartları ile kendi sektöründe öncü bir rol oynamaktadır.

EURO PROTECTION, İş güvenliği alanında uzmanlaşmış distribütörleri aracılığıyla hizmet vermektedir. Bu nedenle Firmamızın ürün satışı yalnızca iş güvenliği ekipmanları ticareti ile uğraşan distribütörlere açık olup nihai müşteriye perakende satış yapılmamaktadır.

Firmamız, İş güvenliğinde CE standartlı koruyucu tüm donanımları geniş ürün yelpazesi ile stoklarında hazır bulundurarak, distribütörlerine en hızlı şekilde hizmet vermektedir.

Sektörler

Telefon : 2123203009
Blok : A
Hat
KIRMIZI HAT
Kat : 10-11-12
Dükkan No : 1327
Giriş Katı : 11
Adres Kodu : 2627531946
E-Posta : info@europrotection.com.tr
Mesaj Gönder Kat Planı
1621 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 09.07.2020

Mesaj Gonder