Giriş Yap

Deva Diyet

Kilo Kontrolü (Beden Ağırlığı Denetimi, Kilo alma-verme) Anne-Çocuk Beslenmesi Sporcu Beslenmesi Ergenlikte Beslenme Hastalıklarda Beslenme (Diyabet, Tansiyon, Kalp Hastalıkları, Karaciğer Yağlanması, Besin Alerjileri)

Diyetisyenimiz Esra BALSAK İstanbul Medipol Üniversitesi’nden 2017 yılında onur derecesi ile mezun olmuştur. Çeşitli hastanelerde ve catering şirketlerinde görev almıştır. Esenler Medipol Hastanesinde poliklinik diyetisyeni, Medipol Mega Hastaneler Kompleksinde klinik diyetisyen ve İETT’de kurum diyetisyeni, Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Endokrinoloji Kliniğinde staj yapmıştır.Burada özellikle diyabet, karaciğer yağlanması, böbrek hastalıkları, hipertansiyon, ve kan yağlarının yüksekliği gibi kalp hastalıklarında deneyim sahibi olmuştur. Aşkur Catering bünyesine bağlı MEF Ulus Koleji’nin yemekhanesinde çocuk beslenmesi üzerine çalışmıştır. ISS Catering bünyesindeki Nisa Hastanesi yemekhanesinde çalışmıştır. Lisans tezini ‘’Adölesan Futbolcularda Beslenmesinin ve Vücut Kompozisyonunun Değerlendirilmesi’’ üzerine yazmıştır.

Sektörler

KOZMETİK

  • Güzellik salonlarının faaliyetleri (cilt bakımı, kaş alma, ağda, manikür, pedikür vb.nin bir arada sunulduğu salonlar) (sağlık bakım hizmetleri hariç)

KÜLTÜR VE SPOR

  • Zayıflama salonu, masaj salonu, solaryum, vb. yerlerin işletilmesi faaliyetleri (form tutma salonlarının ve diyetisyenlerin faaliyetleri hariç)
Telefon : 5395655939
Blok : B
Hat
SARI AVLU
Kat : 8
Dükkan No : 1276
Giriş Katı : 8
Adres Kodu : 2245945221
E-Posta : dyt.esra.balsak@hotmail.com
Mesaj Gönder Kat Planı
2556 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 24.12.2020

Mesaj Gonder