Giriş Yap

SMS

PERFORMANS REKLAM

Perpa'da 1993 yılından beri faaliyet göstermekteyiz. Tamamen kendi bünyemizdeki bilgisayar kontrollü makinelerle üretim yapıyoruz. Cnc Lazer , Cnc router, Cnc strafor kesim , Lazer markalama, plotter kesim makinalarıyla üretim yapmaktayız. Her tür ışıklı ve ışıksız tabela ,paslanmaz kutu harf, alüminyum kutu harf, pleksi kutu harf , cam film ve kumlama kaplama , dijital baskı , firma logoları, strafor harfler galvaniz ve elektrostatik boyalı harfler ,ışıklı kompozit ve alüminyum tabelalar ürettiğimiz ürünlerden bazılarıdır. Öncelikle müşteri memnuniyetini dikkate alan, ilgili ve güler yüzlü personelimizle siz değerli müşterilerimize çözümler getirmekten mutluluk duyarız.

Sektörler

BİLGİ, İLETİŞİM VE MEDYA

  • Reklam ajanslarının faaliyetleri (kullanılacak medyanın seçimi, reklamın tasarımı, sözlerin yazılması, reklam filmleri için senaryonun yazımı, satış noktalarında reklam ürünlerinin gösterimi ve sunumu vb.)
  • Çeşitli medya reklamları için alan ve zamanın bir ücret veya sözleşmeye dayalı olarak satışı (ilan tahtası, billboard, bina, araç vb. üzerinden reklam alanlarının ve zamanlarının satışı dahil)

FOTOĞRAFÇILIK

  • Reklamcılık ile ilgili fotoğrafçılık faaliyetleri (reklam görselleri, broşür, gazete ilanı, katalog vb. için ticari ürünlerin, moda kıyafetlerinin, makinelerin, binaların, kişilerin, vb.nin fotoğraflarının çekilmesi)
Telefon : 02122107463
Blok : B
Hat
SARI AVLU
Kat : 7-8
Dükkan No : 1129
Giriş Katı : 8
Adres Kodu : 2294843590
E-Posta : tabela@performansreklam.com.tr
Mesaj Gönder Ürünler Kat Planı
3320 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 13.11.2020

Mesaj Gonder