FON SES IŞIK VE GÖRÜNTÜ SİS.LTD.ŞTİ

Fon Elektronik, elektronik sektörüne 1963 yılında İstanbul’un Karaköy semtinde, Lambalı Anfi İmalatı ile iş hayatına başlayan Sayın Osman Can tarafından 1979 yılında kurulmuştur. Sektörde kuruluşundan bu güne kadar 34 yılını geride bırakmış ve güçlü bir şekilde hız kesmeden ilk ve öncülerinden olduğu sektördeki gelişimini sürdürmektedir.

Çalışma prensibi olarak, çoğunlukla özel müşteri ve özel referanslarla, proje bazlı özel işler yapmayı, tasarlamayı, uygulamayı ve uygulama sonrası sınırsız teknik destek vermeyi hedef edinmiştir.

Fon Elektronik, ağırlıklı olarak piyasada yer alan her işi hedef almaktan çok, devamlılığı, hizmetin sürekliliğini sağlamayı, çözüm ortağı olarak beraber çalıştığı müşterileriyle uzun soluklu birlikteliği hedef almış ve bu yolda sağlam adımlarla ilerlemesini sürdüren bir firma özelliğine sahip olmuştur.

Müşterilerimizle olan bu uzun soluklu birlikteliğimiz, her zaman sizlere en iyi hizmet anlayışımızın geliştirilmesine yönelik çabalarımız ve bunu prensip edinmemizden dolayı, daha da gelişerek, yakınlaşarak devam edecektir. Buna inancımız tüm müşterilerimizin bize bugüne dek olan sonsuz ve samimi güvenleri sayesinde her zaman tam olacaktır.

Sektörler

ELEKTRİK EKİPMANLARI

  • Bina ve bina dışı yapıların (ulaşım için aydınlatma ve sinyalizasyon sistemleri hariç) elektrik tesisatı, kablolu televizyon ve bilgisayar ağı tesisatı ile konut tipi antenler (uydu antenleri dahil), elektrikli güneş enerjisi kolektörleri, elektrik sayaçları, yangın ve hırsızlık alarm sistemleri vb. kurulumu

DEPRECATED » strtoupper(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated