Giriş Yap

ALKAN KARDEŞLER ELEKTRİK SAN. TİC. A. Ş.

Şirketimiz, elektrik ve aydınlatma sektöründeki kuruluş ve faaliyetine 1967 yılında Rize’de başlamış ve 1973 yılında İSTANBUL’daki şubesini açarak sektördeki yerini almıştır.

Alkan Kardeşler Elektrik Sanayi ve Ticaret A.Ş. ünvanıyla, İstanbul-Okmeydanı-Perpa Elektrokent’te 1300m2 merkez ofisimiz showroom ve depomuz, Karaköy Okçumusa Caddesindeki mağazamız ve tüm lojistik hizmetlerimizi destekleyen İstanbul Ömerli’deki 86.000m2 arazi içerisinde depomuz ve fabrikamızla faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz.

Alkan Grup olarak aydınlatma sektöründe yaşanan değişim ve gelişmeye paralel, ALKAN markalı İç - Dış ve Dekoratif Aydınlatma alanındaki profesyonel çalışmalarımızla, günün ve geleceğin aydınlatma çözümlerini sunmaya, hız kesmeden devam etmekteyiz.

Fabrikamızda TSE-ISO 9001: 2008, ISO 14001:2004, OHSAS 18001: 2007 kalite standartlarında üretim yaparak sektörde ALKAN markamızla aydınlatma üreticileri arasına katılmış bulunmaktayız.

Bünyemizdeki AR-GE departmanımızın tasarladıgı ürünleri, Kalıphanemizde işleyerek fabrikamızda üretmekte ve müşterilerimize sunmaktayız.

Şirketimiz, 200`e yakın deneyimli çalışanı ve 45 aracıyla, ülkemizin dört bir yanına ve yurt dışına profesyonel hizmet vermektedir. Proje ve satış departmanımız, sizden gelecek aydınlatma taleplerine çözüm ortağı olmayı ilke edinmiştir.

Alkan Grup olarak ürettigimiz ürünleri 36 ülkeye ihrac etmekteyiz, hedefimiz bu ülkelerin sayısını her geçen gün arttırmak olacaktır. Şirketimiz profesyonel ilke ve yönetim şekli ile kaliteden ödün vermeden, müşteri memnuniyeti prensibi ile yaklaşık 50 yıldır sektörde çalışmalarını sürdürmektedir.

Şirketimiz yöneticileri ve çalışanları olarak;

Alkan Grup Yönetim Kurulu Başkanı ve ilk kurucusu Sn. Fevzi ALKAN’ a teşekkür ediyoruz.

Misyonumuz,
Elektrik ve Aydınlatma sektöründe yüksek standart ve kalitede ürün ve hizmet sunarak, müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmak.

Vizyonumuz,
Müşterilerimizin ve çalışanlarımızın koşulsuz memnuniyetini sağlayarak, Elektrik ve Aydınlatma sektöründe kaliteli ürün ve hizmet isteyenlerin vazgeçilmezi olmak

Sektörler

ENERJİ

  • Elektrik enerjisinin dağıtımı (üretim kaynağından veya iletim sisteminden son kullanıcıya iletim sistemiyle taşınan elektrik enerjisi dağıtım sisteminin işletilmesi)

ELEKTRİK EKİPMANLARI

  • Elektrik malzemeleri toptan ticareti (kablo, sigorta, duy, fiş, priz, ampul, elektrik anahtarı, devre kesici, şalter, röle, pil, batarya, vb.) (endüstriyel olanlar ile elektirikli makine, cihaz ve aletlerde kullanılanlar hariç)
Telefon : 2122100626
Blok : A
Hat
Kat : 1
Dükkan No : 9/44
Giriş Katı : 1
Adres Kodu : 2110949167
E-Posta : info@alkankardesler.com
Mesaj Gönder Kat Planı
3980 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 29.10.2015

Mesaj Gonder