Giriş Yap

PETKAB SVG KABLO SAN.TİC. LTD. ŞTİ.

 

1975 yılında kurulan PETKAB SVG KABLO, sektörün öncü kuruluşlarındandır.

İstanbul Büyükçekmece` de kurulu 4000 m2 üretim tesisinde, Telekomünikasyoni, Bilgisayar, Otomasyon, Güvenlik, Petrol Kimya, Demir-çelik, Çimento, Savunma sanayii, Havacılık, Gemicilik ve İnşaat sektörüne yönelik Polivinilklorür, Poliüretan, Polietilen, Halojensiz, Termoplastik Elastomer, Çapraz bağlı polietilen ( XLPE ) ve Silikon kablolar üretmektedir.

1996 yılında itibaren ISO 9001 -2000 ( BVQI onaylı) Kalite Güvence Sistemini uygulayan firmamız TSE, Türk Loydu, VDE, BS ve Askeri standartlara uygun üretim yapmaktadır.

Tüm ürünlerimiz CE Belgeli ve ROHS sertifikalıdır.

Marmara, İç Anadolu, Ege bölgesi ve yurtdışındaki bayiliklerimizle oluşturduğumuz geniş satış ağımız sayesinde standart ürünlerimizde ekonomik ve hızlı hizmet verebilmekte ayrıca özel kablo ihtiyaçlarınıza kısa sürede çözüm üretebilmekteyiz.

Müşteri memnuniyeti başlıca hedeflerimizden olup, kaliteye verdiğimiz önem, yılların deneyimi, çalışkan, genç ve dinamik kadromuz ile vizyonumuzu genişletmekteyiz.

 

Sektörler

TEKNİK HIRDAVAT

  • Demir veya çelikten dikenli tel, bakır veya alüminyumdan örgülü tel, kablo, örme şerit ve benzerleri (elektrik yalıtımı olanlar hariç), demir, çelik veya bakır tellerden mensucat, ızgara, ağ, kafeslik ve çit toptan ticareti

ELEKTRİK EKİPMANLARI

  • Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda evde kullanım amaçlı elektrik tesisat malzemesi perakende ticareti (transformatör, sigorta, röle, pil ve batarya, elektrik akümülatörü, koaksiyel kablo, elektrik iletkenleri, anahtar, duy, bys. fiş, priz, vb.)
Telefon : 210 67 32
Blok : B
Hat
SARI AVLU
Kat : 1-2-3
Dükkan No : 80
Giriş Katı : 2
Adres Kodu : 1633365646
E-Posta : info@petkab.com.tr
Mesaj Gönder Ürünler Kat Planı
3563 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 15.03.2021

Mesaj Gonder