Giriş Yap

SMS

BETSİS BİLGİSAYAR ve ENERJİ SİST. SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

2002 yılından bugüne deneyimlerimizi bir araya getirerek Betsis Bilgisayar ve Enerji şirketi içerisinde birleştirdik. 20 yılı aşkın çalışmamız süresince yıllar içinde sürekli artan bir grafik ile sunduğumuz ürünleri çeşitlendirerek müşterilerimize katma değerimizi arttırdık. Rekabetçi piyasa içinde sunduğumuz ürünlerde pazar lideri konumuna geldik.

Bugün Betsis Enerji ups kanalında Eaton, Apc ve Alpha; akü tedariğinde Long markası ile yıllardır sürdürdüğü pazarlama ve satış çalışmaları ile ilk akla gelen tedarikçilerden biri olmuştur. Hızlı ve güvenilir yetkili servisimiz ile güven yarattık. Kanal müşterilerimize sunduğumuz hizmetlerde, uzmanlığa dayalı, sürekli destek sunan ve çözüm geliştiren yaklaşımımız uzun süreli ortaklıklar ortaya çıkardı. 

 

 

 

Sektörler

KARA TAŞITLARI, YEDEK PARÇALARI VE EKİPMANLARI

  • Akümülatör imalatı (kurşun asitli, nikel kadmiyum, nikel metal hidrit, lityum-iyon, lityum polimer, nikel demir ve diğer elektrik akümülatörleri)

MOTORLU ARAÇLAR TAMİR, BAKIM VE İMALATI

  • Akümülatör, batarya, pil ve buların parçalarının toptan ticareti (evlerde, motosikletlerde ve motorlu kara taşıtlarında kullanılanlar hariç)

ELEKTRİK EKİPMANLARI

  • Elektrik enerjisinin iletimi (elektrik üretim kaynağından dağıtım sistemine aktaran iletim sistemlerinin işletilmesi)

AYDINLATMA

  • Pil, akümülatör veya manyeto ile çalışan portatif elektrik lambaları ve elektriksiz lambalar ile el feneri, gaz ve lüks lambası vb. aydınlatma armatürlerinin imalatı (taşıtlar için olanlar hariç)
Telefon : 0212 320 51 51
Blok : A
Hat
KIRMIZI HAT
Kat : 1-2-3
Dükkan No : 9/39
Giriş Katı : 2
Adres Kodu : 2112449117
E-Posta : info@betsis.com.tr
Mesaj Gönder Ürünler Kat Planı
2884 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 12.04.2022

Mesaj Gonder