Giriş Yap

ADAM FUARCILIK LTD.ŞTİ.

Kalite Fuar Yapım A.Ş., 27 yıllık sektör deneyimine sahip bir ekibin yeni bir kimlik altında, yeni projelerle ortaya çıktığı bir oluşumdur. Özellikle ihtisas fuarcılığı konusunda uzmanlaşmış ekip, bu konudaki tecrübe ve birikimini, sektöre artı değer yaratmak ve ülke ekonomisinin paralel gelişimi ile birlikte bu yapı içerisinde kullanmak amacındadır.

Ekibimiz 1989 yılından günümüze dek İş ve İnşaat Makineleri, Takım Tezgahları, Üretim Teknolojileri, Güç Sistemleri, Otomobil Servis Ekipmanları ve Lojistik gibi ülkemizin en önde gelen sektörleri ile Avcılık, Seramik-Porselen-Cam ve Şarapçılık-Peynircilik gibi çok spesifik konularda 100’e yakın fuarı başarıyla organize etmekle kalmamış; bu sektörler içinde yarattığı sinerji ve katma değer ile de öne çıkmayı başarmıştır.

Sektördeki tecrübesiyle hep bir adım önde olmayı ilke edinen, yeni projelerle fark yaratmayı amaçlayan Kalite Fuar Yapım A.Ş.; 2006 yılından sonra özellikle Kalite Kontrol ve Hazır Beton sektörleri için organize ettiği fuarlarla ön planda olmuştur. Bu fuarlar sadece ülkemiz ve Avrupa’nın değil, Ortadoğu, Balkanlar, Türki Cumhuriyetleri ve Kuzey Afrika bölgesinin de rakipsiz fuarlarıdır.

Sektörler

İŞLETME DESTEK HİZMETLERİ

  • Hukuk danışmanlığı ve temsil faaliyetleri (avukatlık faaliyetleri)
Telefon : 220 65 56
Blok : B
Hat
KIRMIZI HAT
Kat : 9
Dükkan No : 1390
Giriş Katı : 9
Adres Kodu : 2207846490
E-Posta : info@adamfuarcilik.com
Mesaj Gönder Kat Planı
2967 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 06.11.2020

Mesaj Gonder