Giriş Yap

SMS

TAPAN TEKSTİL GÜVENLİK ÜNİFORMALARI SAN. TİC.

TAPAN TEKSTİL Güvenlik kıyafetleri olmak üzere itfaiye, işçi elbiseleri ve promosyon ürünleri konusunda kaliteden ödün vermeden 1999 yılından beri hizmet vermektedir. Amacımız Türkiye sektöründe güvenlik çalışanlarımıza yakışır kaliteyi sunmak, itfaiye memurlarımıza ve işçilerimize ürettiğimiz ürünlerle hizmet vermektir, çünkü çalışanlarımızın ve memurlarımızın öneminin bilincindeyiz ve daima kaliteyi çalışanlarımıza ve memurlarımıza yakışır bir şekilde sunmaya devam edeceğiz.

Her firmaya özel, fakat aynı kalitede ürünleri sunmakta prensiplerimiz arasındandır. Çeşitli firmaların özel istek ve doğrultularında uzman kadromuzla, teknik çözümler üreterek verilen siparişler ölçüsünde bugüne kadar yüzlerce ciddi projeler arasında yer almış olarak, hedefimiz bundan sonrada daima çalışanlarımızı memurlarımızı ve firmaları memnun etmektir. Zor şartlar altında görev yapan memurlarımız arasında zabıtalarımızın zabıta kıyafetleri alanında'da TAPAN TEKSTİL üretmiş olduğu yüzlerce kaliteli ürünlerini memurlarımıza sunmuştur, bugüne kadar bir çok zabıta kıyafetleri projelerini başarı ile tamamlayan TAPAN TEKSTİL aynı zamanda tekstil alanında da Türkiye sektöründe kalitesi ve memnuniyeti ile hızla yükselen firmalar arasına girmiştir.

Yine zor şartlar altında görev yapan itfaiye memurlarımızın özel donanımlı kıyafetleri konusunda'da uzman ekip ve kadrosuyla bir araya gelerek yenilikçi kaliteli ve dayanıklı ürünlerini ortaya koymuştur. Yalnızca kullandığı malzemeler'de değil, aynı şekilde üretmiş olduğu kıyafetlerin işçiliklerinede önem veren ve kontrol ve eden hatalara yer vermeyen bir ilke ile yoluna devam etmektedir. Ülkemizin İtfaiye kurumu kurulduğu yıllardan itibaren bir çok alanda teknik olarak ilerleken, bu ilerleme ile beraber itfaiye memurlarımızın kıyafetleri'de daha modern estetik bir hale gelirken aynı zamanda, daha dayanıklı ve günümüze uygun gelişmişözel kıyafetler kullanılmaya başlanılmıştır. Tüm bu gelişmelere ayak uyduran TPN Tekstil 1999 senesinden beridir kaliteden ödün vermeden itfaiye kıyafetleriüretmeye devam etmektedir.

Sektörler

İÇ GİYİM VE AKSESUARLARI

  • Endüstriyel iş giysisi (iş önlükleri, iş elbiseleri, iş tulumları, vb.) imalatı (dikişsiz plastik olanlar ile ateşe dayanıklı ve koruyucu güvenlik kıyafetleri hariç)
Telefon : 0 (212) 210 22 43
Blok : B
Hat
MAVİ AVLU
Kat : 6
Dükkan No : 688
Giriş Katı : 6
Adres Kodu : 1670864394
E-Posta : info@tapantekstil.com
Mesaj Gönder Kat Planı
2620 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 22.12.2014

Mesaj Gonder