Giriş Yap

PROVİS BİLİŞİM HİZMETLERİ

1994’den Yılından bu yana Türkiye’nin En Önde Gelen Bir Networking Şirketinde, Başta Bankacılık Sektörü Olmak Üzere, Askeriye, Üniversiteler, Bilişim ve Özel Sektöre Ait Çeşitli Firmalara, Network Yapısal kablolama iletişim Altyapısı Konularında Tam Destek Vererek Alanımızda Bugünkü Tecrübemize Ulaştık.
Biz PROVİS Çalışanları Perpa Ticaret Merkezinden Siz Değerli Müşterilerimize Hizmet Sunmaktayız.

 Provis bilişim hizmetleri ‘ISO9001:2015 ve ISO 45001:2018’ Sertifikasyon Belgelerine Sahiptir. Provis verdiği tüm hizmetlerde, Uluslararası Evrensel Standartlara uygun Kalite de, Zayıf akım Altyapı & Yapısal Kablolama çözümleri üretir. PROVİS, müşterilerinin Data/Ses/Video/Enerji/Güvenlik Sistemleri ihtiyaçlarına yönelik; Keşif, Analiz, Tasarım, Projelendirme, Ürün seçim ve Tedarik, proje öncesi ve sonrası test raporlama, mühendislik plan proje çizimleri ile, Anahtar Teslim uçtan uca Altyapı ve sistem çözümleri Üretir. Projelerimizi en yeni teknolojilerin de desteklenebileceğini mimaride oluşturup. Uzman Ekiplerimizce 7x24 Hizmet veririz. Proje ve Servis Talebinde Bulunmak İçin Bize Mutlaka Ulaşınız! Sizin için en efektif çözümlerimiz ile yanınızdayız.

PROVİS bu anlamda en yeni teknolojiyi sunan, dünyanın önde gelen markalı yapısal kablolama (Bakır ve Fiber Optik) çözümleri sağlayan firmaları ile sürekli işbirliği içerisinde, çözümler sunar

Bizler “PROVİS Bilişim Hizmetleri.”Olarak Network Yapısal Kablolama Altyapı Projelerimizde Müşterilerimizin İletişim İhtiyaçlarına Göre Belirlediğimiz Ürün ve Hizmetlerimiz İle Entegre Edilmiş Çözüm Uygulamalarımızın Satışını Gerçekleştiririz.

Sektörler

BİLGİ TEKNOLOJİLERİ

  • Bilgisayar danışmanlık faaliyetleri (donanım gereksinimleri gibi donanımla ilgili bilişim konularında uzman görüşü sağlanması, bilgisayar gereksinimlerinin belirlenmesi, bilgisayar sistemlerinin planlanması ve tasarlanması vb.)

ELEKTRİK EKİPMANLARI

  • Fiber optik kabloların imalatı
  • Bina ve bina dışı yapıların (ulaşım için aydınlatma ve sinyalizasyon sistemleri hariç) elektrik tesisatı, kablolu televizyon ve bilgisayar ağı tesisatı ile konut tipi antenler (uydu antenleri dahil), elektrikli güneş enerjisi kolektörleri, elektrik sayaçları, yangın ve hırsızlık alarm sistemleri vb. kurulumu

TELEKOMÜNİKASYON

  • Kablolu telekomünikasyon faaliyetleri (kablolu ağlar üzerinden internet erişiminin sağlanması hariç)
  • Kablolu ağlar üzerinden internet erişiminin sağlanması
Telefon : 90-212-2217052
Blok : B
Hat
SARI AVLU
Kat : 7
Dükkan No : 1154
Giriş Katı : 7
Adres Kodu : 2286443870
E-Posta : provis@provisbilisim.com
Mesaj Gönder Ürünler Kat Planı
2623 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 05.02.2024

Mesaj Gonder