Giriş Yap

OCS KABLO SANAYİ TİCARET A.Ş. - ÇARKIT KABLO SAN. TİC.A.Ş

Elektrik kablosu üretim sektörünün önde gelen firmalardan biri olan ÇARKIT KABLO 1992'de Denizli'de kurulmuş olup, 30'dan fazla ülkeye ihracat yapmaktadır. Üretim faaliyetlerimizin tamamı 19,000 m2 alan üzerine kurulu modern ve entegre tesisimizde devam etmektedir.

En çok saygı duyulan kablo üreticilerinden biri olarak müsterilerimize yüksek kaliteli kablolar, teknik destek, makul fiyat ve kısa sürede teslim olanağı sunuyoruz. Bu değerler bizim devamlılık arz eden müşteri sayımızın artmasına ve uluslararası kablo ticaretimize katkıda bulunmaktadır. 

ÇARKIT KABLO kuruluşundan itibaren müşterilerinin ihtiyaçlarına yüksek kalite anlayışı ile hizmet verebilmek için son teknolojik gelişmeleri sürekli olarak takip etmekte ve kendisini yenilemektedir.

Müşteri odaklı düşünme, mükemmelliğe bağlılık, sorumluluk, güvenilirlik, dürüstlük, açık sözlülük ve adalete dayalı ticaret anlayışı ÇARKIT KABLO'nun vazgeçilmez değerlerindendir. Bu değerler bizim temel ilkelerimizi oluşturmakta olup, bütün ticari ilişkilerimizde sürdürülmesi gereken prensipler olarak benimsenmiş bulunmaktadır. Kalifiye mühendisler ve teknik elemanlar istihdam ettiğimiz modern ve entegre üretim tesisimizde, faaliyetlerimizin tamamında HAR,CE, iso 9001, iso 14001, OHSAS18001, TSE Standartları ve RoHS direktiflerinin bütün prensip, kural ve düzenlemelerini eksiksiz olarak uygulamayı başarmış durumdayız.

Firma politikamızın bir yansıması olarak kablo sektöründeki başarımızı ve güvenilirliğimizi devam ettirmek için, değişen müşteri isteklerine karşı duyarlı olmakta ve sektördeki gelişmeleri takip etmekteyiz.

Sektörler

ELEKTRİK EKİPMANLARI

  • Elektrik devrelerinin anahtarlanması, korunması ve elektriğin kontrol ve dağıtımına özgü cihazların parçalarının imalatı (kumanda panosu için tablo, konsol, kabin vb. diğer mesnetler dahil, elektrik düğmesi, fişi ve prizi hariç)

KİMYEVİ MADDE

  • Elektronikte kullanılan macun kıvamında (dope edilmiş) olan kimyasal elementler ile bileşiklerin imalatı
Telefon : 210 50 79
Blok : A
Hat
YEŞİL AVLU
Kat : 7-8-9
Dükkan No : 914
Giriş Katı : 8
Adres Kodu : 2105249359
E-Posta : satis@carkitkablo.com
Mesaj Gönder Ürünler Kat Planı
3404 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 14.01.2021

Mesaj Gonder