Giriş Yap

SMS

MEKANİKTEK BİLGİSAYAR TİC. VE SAN. LTD.ŞTİ.

Türkiye'nin önde gelen Bilgisayar üreticileri ile partner olarak çalışan firmamız bir çok avantajlar ve özel hizmetler vermektedir.
Server sistemlerinin satışı kurulumu ve konfigrasyonlarının yapılması ve kurulum sonrası sorunların giderilmesi, aylık/yıllık bakım anlaşmaları
Bilgisayar ve Notebook satışı servisi ve kurulumları ile tüm sorunların giderilmesi için etkin ve tecrübeli servis elemanları ile hizmet verilmesi. Ayrıca bu Bilgisayar (PC) ve Notebook'lara ait tüm sarf malzemeleri, yan ürünler ve aksesuarlarının satışı.
Yazıcı / Fax / Fotokopi ürünlerinin satışı, servisi, onarım ve bakımlarının yapılması. Bu ürünlere ait tüm sarf malzemelerinin temini. Aylık / Yıllık bakım anlaşmaları ile bu sistemlerin devamlı olarak çalışmasının sağlanması.
Kartuş ve Toner'lerin Orjinal veya Muadil temini, dolumlarının yapılması. Nerdeyse tüm marka ve model yazıcılara ait kartuşların dolum ve/veya muadil ürünlerle müşterilerimize alternatif bir ürün çıkartmaya çalışmaktayız. Türkiye'de kendi üretimimiz olan kartuş ve tonerler dışında İthal ettiğimiz ürünlerle sizlere geniç bir yelpazede ürünler sunabilmekteyiz.
Yukarıda bahsettiğimiz hizmetler çerçevesinde, 96 yılından itibaren aktif olarak müşterilerimize hizmet vermekte, güven ve sonuca dayalı bir sistemle yolumuza devam etmekteyiz.
Amacımız tamamen müşterilerimize tek adresten tüm işlerini yapabilmelerini sağlamaktır. Bu amaçla aslında yukarıda yazmadığımız bir çok konuda (cep telefon tamiri, kırtasiye ürünlerinin temini gibi) telefonla danışabilir ve tarafımızdan yardım isteyebilirsiniz.
Ayrıca tüm Türkiye'de geniş hizmet ağı ile, İstanbul içinde birebir hizmet, İstanbul dışında ise anlaşmalı kargo firmaları ile müşterilerimize hizmet veriyoruz.

Sektörler

BİLGİ TEKNOLOJİLERİ

  • Bilgisayar, yazılım, elektronik ve telekomünikasyon donanımlarının ve diğer büro ekipmanlarının bir ücret veya sözleşmeye dayalı olarak toptan satışını yapan aracılar
Telefon : 0212 320 45 67
Blok : B
Hat
YEŞİL AVLU
Kat : 7-8-9
Dükkan No : 1116
Giriş Katı : 8
Adres Kodu : 2299043451
E-Posta : info@mekaniktek.com
Mesaj Gönder Kat Planı
3287 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 22.12.2014

Mesaj Gonder