Giriş Yap

SMS

OLUŞUM BİLGİ İŞLEM PAZARLAMA SAN.TİC.LTD.ŞTİ

  Bilişim sektörüne 2000 yılında Teknolojide Güven Sloganıyla adım atan  Oluşum Bilgi İşlem Paz.San.Tic.Ltd.Şti. son teknolojiyi, rekabetçi fiyatla ve eksiksiz destek hizmetiyle Türk BT pazarına sunmak amacıyla kurulmuştur. Hem tedarikçi firmalara hem de kurumsal ve bireysel müşterilerine yalın ve direkt süreçlerle ulaşarak, sürekli maliyet avantajı oluşturmayı hedeflemektedir. Böylelikle, kaliteden ödün vermeksizin, en yeni teknolojiyi yansıtan ürün ve çözümlerini, en uygun fiyatla pazara sunabilmektedir. En zor projelerde bile müşterilerinin yanında olan Oluşum Bilgi İşlem Paz.San.Tic.Ltd.Şti. , sistem entegrasyon ve danışmanlık hizmetleri ile teknolojide güven sloganı çerçevesinde eksiksiz, tam çözüm sağlamaktadır.

 

      En İyisiyle Çalıştığınızdan Emin Olmalısınız


     Kurumsal bilgi işlem ve iletişim sistemlerindeki (sunucular, masaüstü ve taşınabilir/kablosuz bilgisayarlar ile bunları birbirlerine bağlayan ağlar) başarınız, bu çözümleri belirlemek ve kullanmak için deneyimli bir teknoloji uzmanı ile birlikte çalışmanıza bağlıdır. Hedeflerinizi anlayacak ve ihtiyaçlarınızı güvenilir ve ekonomik bir şekilde karşılayabilecek, gerekli eğitime, bilgiye ve deneyime sahip kişilere ihtiyacınız vardır.


     Ayrıca, HP, MicroSoft, EMC, CA, Symantec başta olmak üzere, kendi alanında dünya devi olan şirketlerle olan iş ortaklığı ve müşteri memnuniyeti odaklı kalite anlayışıyla, her yapı ve ölçekteki kurumsal müşterilere, her türlü BT ürün ve çözümünü sunmaktadır. 

     Organizasyon ve iş süreçlerini yalın, bireysel ve kurumsal müşterilere olabildiğince az katmanla ve direkt erişmeye yönelik olarak yeniden düzenleyen Oluşum Bilgi İşlem Paz.San.Tic.Ltd.Şti. böylelikle gereksiz tüm maliyetleri bertaraf ederek elde edebildiği rekabetçi fiyatlarını Türk BT pazarına yansıtmaktadır. 

     Oluşum Bilgi İşlem Paz.San.Tic.Ltd.Şti. uzman kadrosuyla, gerektiğinde 7 gün 24 saat yerinde destek dahil, birçok hizmeti dünya standartlarında vermektedir. Bunun yanı sıra kurumlara özel danışmanlık, bakım sözleşmeleri, teknik eğitimler, sistem kurulum, outsourcing, data recovery (veri kurtarma) gibi profesyonel hizmetleri de kendi bünyesinde siz değerli müşterilerine sunmaktadır.
 

  Oluşum Bilgi İşlem Paz.San.Tic.Ltd.Şti. Ulaşılır olmayı kendine hedef edinmiş ve her zaman müşterilerine doğru zamanda, doğru hizmeti sunmayı hedeflemiştir.

 

Sektörler

BİLGİ TEKNOLOJİLERİ

  • Bilgisayar danışmanlık faaliyetleri (donanım gereksinimleri gibi donanımla ilgili bilişim konularında uzman görüşü sağlanması, bilgisayar gereksinimlerinin belirlenmesi, bilgisayar sistemlerinin planlanması ve tasarlanması vb.)
Telefon : 90-212-2107046
Blok : B
Hat
MAVİ AVLU
Kat : 10
Dükkan No : 1811
Giriş Katı : 10
Adres Kodu : 2067151189
E-Posta : info@olusumbilgiislem.com
Mesaj Gönder Ürünler Kat Planı
3044 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 06.11.2020

Mesaj Gonder