Giriş Yap

SMS

CEYKOM TELEKOMÜNİKASYON VE ELEKTRONİK MALZEMELERİ SAN.TİC.

Ceykom 2002 yılında telekomünikasyon ve bilişim sektöründe faaliyet göstermek amacıyla kurulan bir şirkettir.

İstanbul şişli perpa tic.mrk bulunan genel ofisimizden sektörde faaliyet gösteren diğer şubelerimiz ile kurumlarda network alt yapı, santral sistemleri, telefon alt yapı hizmeti vermekteyiz.

Sektörler

MAKİNA VE EKİPMANLARI

  • Pnömatik ve diğer devamlı hareketli asansör, elavatör ve konveyörlerin imalatı

TAKIM TEZGAHLARI VE OTOMASYON

  • Akışkan gücü ile çalışan ekipmanların ve bunların parçalarının imalatı (hidrolik ve pnömatik motorlar, hidrolik pompalar, hidrolik ve pnömatik valfler, hidrolik sistemler ve bunların parçaları)

TEKNİK HIRDAVAT

  • Motorlu veya pnömatik el aletlerinin imalatı (zımparalama, taşlama, parlatma vb. elektrikli elle kullanılan aletler ile dairesel veya zincirli testere, matkap, çivileme aleti, perçin tabancası vb.)
  • Motorlu veya pnömatik (hava basınçlı) el aletlerinin onarımı (yuvarlak/vargel/zincir testere, matkap, pnömatik veya motorlu metal kesme makası, darbeli cıvata anahtarı vb.)
  • Kesici aletler ile el aletlerinin bakım ve onarımı (matbaa giyotini, şerit testere, el testeresi, çapa, orak vb. bileyleme ve çarkçılık dahil) (motorlu ve pnömatik olanlar hariç)

GÖZLÜKÇÜLÜK VE SAATÇİLİK

  • Bys. ölçme, test ve seyrüsefer amaçlı alet ve cihazların imalatı (hidrolik veya pnömatik otomatik ayar veya kontrol aletleri ile milometreler, pedometreler, stroboskoplar, monostatlar, kumpaslar, spektrometreler dahil)
Telefon : 90-212-3203490
Blok : B
Hat
KIRMIZI HAT
Kat : 13
Dükkan No : 2528
Giriş Katı : 13
Adres Kodu : 1828359149
E-Posta : info@ceykom.com
Mesaj Gönder Kat Planı
2980 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 22.12.2014

Mesaj Gonder